Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä: mikael@senseitvalmennus.fi tai puhelimitse +358451457775

Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta.
 

Nimi  
Sähköposti  
Puhelinnumero  
Palvelu  
Viesti  

Monessa lajissa tarkkuus ja toistettavuus ovat tärkeitä tekijöitä hyvässä suorituksessa. Tarkkuutta ja toistettavuutta kuitenkin voi haitata hermoston turhat liikemallit, jotka vaikeuttavat liikkeen rytmitystä ja ajoitusta. Lisäksi esimerkiksi hermoston vastaiset asennot eivät anna hermostosi syttyä täysin jolloin myös tarkkuus sekä toistettavuus kärsii. 

Ryhmävalmennukset ovat sinulle kuka haluaa ympärilleen saman tavoitteen omaavia ihmisiä. Puhumattakaan ryhmävalmennuksien edullisuudesta verrattuna yksilövalmentamiseen. 

Sense It tarjoaa erilaisia ryhmävalmennuksia jokaisen tarpeisiin.  Ryhmävalmennuksien kesto vaihtelee ryhmästä riippuen. 

Lyhyet ja intensiiviset workshopit sopivat ihmisilille ketkä ovat kiinnostuneet hiomaan tekniikoitaan, saamaan apua yleisiin ongelmiin ja löytämään esimerkiksi itselleen sopivat nosto asennot. Workshoppien kesto vaihtelee teemasta riippuen

Sisu pienryhmävalmennus sopii sinulle kuka haluat saada viikkoosi enemmän aktiivisuutta ja treenata monipuolisesti.

Ryhmään voit osallistua joko kerran viikossa tai kaksikertaa viikossa. 

Valmennusajat: Maanantaisin ja tiistaisin klo 18:00-19:00.

 

Sijainti: Hyve kuntokeskus kauppakeskus Veskassa
Osoite: Saapastie 2, 33950, Pirkkala

 

Ryhmä jatkuu koko ajan ja siihen sitoudutaan kuukaudeksi kerrallaan. Voit siis milloin vain hypätä pois ja palata takaisin ryhmään. Harjoitusjaksot suunnitellaan 12 viikon jaksoissa, joten parhaan hyödyn saat kun olet mukana vähintään 3kk.

 

Hinta: 129€/kk 1x viikossa & 199€/kk 2x viikossa.

Train with brain - workshopissa testaamme sinun hermostosi ja opetamme sinua hyödyntämään sitä kuntosaliharjoittelussa. Workshopin aikana tulet löytämään juuri sinun hermostolle sopivat nostoasennot, jolla esimerkiksi voimantuotto voi lisääntyä sekä ehkäiset loukkaantumisia ja turhaa rasitusta. 

 

Käytämme workshopissa kiihtyvyysanturia, jolla mittaamme tangon liikenopeuksia eri liikkeissä, joten saat heti dataa siitä, miten esimerkiksi voimantottosi lisääntyy pienillä asentomuutoksilla.

 

Sijainti: Hyve kuntokeskus kauppakeskus Veskassa
Osoite: Saapastie 2, 33950, Pirkkala

Ryhmäkoko: 3-6 henkilöä
Hinta: 39€/henkilö
 

Frisbeegolf ryhmävalmennus on suunnattu aktiivisille frisbeegolffareille ketkä haluavat saavuttaa mm: 
-Lisää räjähtävyyttä heittoon -> pidemmät ja taloudellisemmat heitot
-Ennalta ehkäistä vaivoja ja päästä jopa eroon vanhoista tuki- ja liikuntaelin vaivoista, joita frisbeegolf voi aiheuttaa.
-Lisätä liikkuvuutta, parantaa kuntoa ja kehittää lihaksiston toimintakykyä -> eli saavuttaa monipuolisesti parempi suorituskyky

Ryhmässä treenataan 2x viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00-21:15.

 

Ryhmäkoko: 6-10 hlö


Sijainti: Hyve kuntokeskus, Saapastie 2, 33400, Pirkkala


Kesto: 3kk, aloitus 2.10.2023

Hinta: 129€/kk